Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.thepaperbox.gr διατίθενται προς πώληση τα προϊόντα της εταιρείας με την επωνυμία «THE PAPERBOX P.C.», με έδρα τον Πειραιά Αττικής, ΑΦΜ 800972743, ΔΟΥ Α Πειραιά, τηλ 2161007600, fax 2103007844, υπεύθυνος επικοινωνίας: Δημήτριος Θεοδώρου.

Η χρήση της ιστοσελίδας μας καθώς και οι αγορές μέσα από αυτή προϋποθέτουν την αποδοχή των όρων χρήσης της.

Η THE PAPERBOX P.C. καθώς και οποιοσδήποτε συνεργάτης της δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια και την ορθότητα του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Πιθανόν να υπάρχουν λάθη ή ανακρίβειες τα οποία θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε.

Στην ιστοσελίδα μας περιέχονται για διευκόλυνση σας σύνδεσμοι προς άλλες ιστοσελίδες. Δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.thepaperbox.gr (πληροφορίες, φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ.) αποτελεί πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της THE PAPERBOX P.C. και διέπεται από τις εθνικές, κοινοτικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, μετάφραση, τροποποίηση ολόκληρου του περιεχομένου ή τμήματος αυτού χωρίς προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της THE PAPERBOX P.C.